Időjárás-jelentés

2011.09.27. 01:23

Begfáztabh. Szerinteb dabköben lázab is volt, de bár jobban vagyok. Abúgy az egész lakázson végigvonuld valabi gyavalya: előzör Anna ledd betegh, bajd Heleda, bajd éd.

Akartab hazaküldedi sátádi devetéseket, hogy: "ha-ha, tegdap éjjel odhon bár öt fog volt csak, szenvedjetek ti is", de reggel, abikor kilébdeb az ajtón, arcobra fagyott a bosoly. Szóval azt hiszeb, begérgezett az ősz Írországba. Bár ki tudja, itt dincs sok külömbség az évzakog között. De állítólag a héted még melegszik az idő. Abúgy az elbúlt nyár hetven éve a leghidegebb nyár volt az országbad. Folyamatosad esett az eső, és alig sütött a dabh. Bég szerencse, hogy csak a vénasszonyok nyarára érteb ide!

Kicsit csalódott vagyok a nyelvet illetően. Azt hallottab néhány nagyrabecsült nyelvészprofesszortól, hogy az eszkibókdak dincs szavuk a hóra, de tizenhat különböző kifejezésük vadh a különböző típusú hóesésekre. Ilyenekre gondolok, hogy "daplebentében kis pelyhekben szitál", illetve a "déli dapsütésbedh dagy pelyhekbed sűrűd havazik". Persze, ezeket éd találtab ki, nem vagyog túl kreatív, bocsánat. Valabi ilyesbit vártab az írektől is az esőre, de csalódnobh kellett. De van egy fajta eső, abit beg seb érez az ember: dagyon apró szebekben, dagyon sűrűn esik.

Az abatőrök itt esernyővel járdak, abit két básodperc alatt tesz tönkre a szél. Utcasarkok őrzik az ernyő holttesteket:

A kicsit profibbak esőkabátot veszdek magukdak, a legprofibbak pedig bár deb törődnek az esővel. Éd középhaladó szinten vagyok.

Az egyik órán találkoztab a nevebh eddigi legkínosabb elírásával: Erzsébet helyett Erzsébad (a bad angolul rosszat jelent). Deb is vagyok rossz! Deb? Deb.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lovelymerick.blog.hu/api/trackback/id/tr343259243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kjá 2011.09.27. 14:52:58

gyógyulj gyorsan!
süti beállítások módosítása